Вибори мера

Я на вибори ходив,
Добру справу я зробив,
Кандидат в нас був хороший,
Роздавав свої нам гроші,

Все зробити обіцяв,
Щоби щастя кожен мав,
Заробляв щоби добряче,
Європейці ж ми неначе.

Всі повірили йому,
Щиро він казав й тому
Став він нашим депутатом,
Став неначе нашим братом.

Нині ми чекаємо,
Хоч й добряче знаємо,
Що один в борні не воїн,
Але є ж у нас герої.

Може й він такий у нас,
Це покаже тільки час,
Так хвалився синок тату
У свою тридцяту дату.

Тато ж мав вже сімдесят,
Пережив чимало свят,
Вибирав і депутата
Й мав хапугу, а не брата.

І він сину так сказав,
Совість ти свою продав
І чекаєш ти даремно.
Що обІйдеться він чемно

З тими, хто його обрав,
Гроші вкрав і вам роздав,
Обіцянки роздавати
Це себе рекламувати.

Їх чимало я обрав,
Та даремно все чекав,
Що обіцяне хтось зробить,
Врешті жити нам пособить.
08.11.15.


Рецензии