Дидедин руьгь

Фейила къе зун ахвариз
Зав зин диде раханай.
Пака фидай рекьеркай заз
Гьим дуьзд ят1а лагьанай.

Дуьньядиз гьик1 акъуднат1а
Чирин дуьнья гьализни.
Экв хьайила .ваз рехъ чириз
Къведа бала гьанизни.

Инсанрихъ гала лугьуда
МАЛАИК-т1вар алайбур.
Абур -чин дидеяр ят1а?
Чин къуьнерихъ галайбур.

Давам хьанайт1а и ахвар
Диде акун хъувун патал
К1ан хьанай заз мад суст хъижез
Адахъ галаз рахун патал.

Ахвари .кич1 кутуна зак
Са патахъай хвеши яз
Хъифенай зун мад ахварал
Дидедилай рази яз.


Рецензии