У пошуку
Коли несе на крилах мрія,
І до мети невпинно йди,
Бо світить зорями надія.
Добра залишивши сліди,
Відчуй як перемога гріє,
У пошуку живи завжди,
Коли несе на крилах мрія.
Та скільки іншим не годи,
Минає щастя ейфорія,
І хоч невдячності завія,
Несе у душу холоди,
У пошуку живи завжди.
Свидетельство о публикации №115110910900
З повагою, Віталій.
Виталий Меланич 15.11.2015 21:33 Заявить о нарушении