Небесне

О голубеє небо, голубеє!
І виткані на ньому білі хмари.
О як люблю! О як люблю тебе я!
Не вимовить, не виспівать словами!

А слів тих небагато нам і треба!
"Люблю!"
          - і дзвони небо розірвали!
Та полетіли дзвони вище неба!
Співали в небі золоті цимбали!


Рецензии