Муза

Мне не належаць выбранаму свету,
І кампліменты ўсе -- не для мяне.
Я -- Муза. І з'яўляюся Паэту
Парой на яве, а парой -- у сне.

Я -- Муза, і Паэт мяне знаходзіць,
Губляе і шукае зноў і зноў,
І добра, як яму гэта не шкодзіць
Вяртацца ў час назначаны дамоў.


Рецензии
Спасибо, Мария, за строчки стихов. С теплом - Вера.

Вера Половинко   18.11.2015 22:54     Заявить о нарушении