Стрэльнi

Ты гаворыш, что жыве
Тваё каханне.
Не. Яно гасне. Так, што
Ты гэтага не адчуваеш.
Яно уходзіць. Яно
Паволі выцекае з тваіх
Думак. Зразумей, ты ужо
Менш звяртаеш увагі на
Яго. Каханага табой тады.
Пакуль мы с тобой не
Пагаворалі, і ты ня
Выказалась ад душы.
Цяпер ідзі ўперад. Не
Азірайся на мінулае.
Глядзі толькі ў будучыню,
Але калі ён вярнецца.
Стрэлні. Прямо у груды.
З гэтым згінуць твае
Доўгія, балючыя пакуты.


Рецензии