I вышынёй, i небам...
Жыццё ляціць, як белы дым.
На крылы стаць ужо гатовы я,
Каб бачыць, як квітнеюць льды.
Каб бачыць свет вачыма птушкі,
Каб з небам сэрца заручыць,
Жыццё каб піць з крыштальнай кубкі
Каб з радасцю на свеце жыць!
Свидетельство о публикации №115110806137
Лилиана Семёнова 10.11.2015 22:56 Заявить о нарушении