Листопад
Життя земного сенс і зміст:
Народжується, росте, гине
Як на деревах буйний лист.
Тут доля вік і шлях диктує,
Підносить, кидає, гнобить,
Ганьбить чи славить і віншує
Щоб все накреслене звершить.
Дощем і сонцем напуває
Чи крутить вітром буревій,
Веде в дорогу чи спиняє
Без завзяття і без надій.
Закон панує у країні,
Родина твоя щаслива
А сам ти вільная людина –
Життя вирує в краї милім.
Міцне коріння, стовбур, гілки -
Їх не лякає листопад,
Прийде весна в вашу домівку -
Знов зеленітиме ваш сад.
7.11. 2011р.
Свидетельство о публикации №115110804636