Понад хмарами укр

Я не бачу проблем

І не знаю, що буде тоді…

Із розлитих дилем

Я збираю думки, та

       розтрушую їх по воді.

Десь висить почуття

Понад хмарами з сонячних мрій,

Але вічне тертя

Нас заводить у вимір стихій.

Ми боялись дощів

Та повз каплі готові пройти,

Щоб без жодних слідів,

Розплелися між нами мости.

І вже знов я лечу

Понад морем, ковтаючи сіль.

Я нап’юсь до схочу,

І порину в твою заметіль.

In_nes

07.11.2015


Рецензии
IННА!Дуже красивi вiршi!

Виктория Рагхав   07.11.2015 11:23     Заявить о нарушении
Дякую, Вікторія!!!
Це навіть більше, ніж приємно!
Спасибо огромное!!!)

Инна Цурка   09.11.2015 23:05   Заявить о нарушении