Немае НАС

Мені про тебе небо розказало -
Тоді в його очах був дивний спалах.
Тебе дощі на хмарах малювали,
Ти виринав з їх творчого запалу.

Ти в сни мої приходив, не питався,
Чи я тебе чекала у тих снах.
Ти бути мені другом намагався,
Блукаючи без мене по світах.

Ти все зробив для того, щоб здобути
Від серця мого краплю теплоти.
Мені тебе ніколи не забути -
Занадто часто снишся мені ти.

Мені тебе ніколи не зустріти,
Хоча цей світ для мене затісний.
Твою  відсутність зможу  пережити,
Твою байдужість - то, напевно, ні.

Невже, скажи, ніколи ти не мріяв
Зробити крок назустріч, бути поряд.
Не вірила й ніколи не повірю,
Що відстань здатна подолати спогад.

Ця відстань нас безжально  розділяє.
Невже ми не зустрінемось з тобою?
Минає час, і серце завмирає:
Немає НАС. Є дві окремі долі.


Рецензии