Справжня цiннiсть
Крадії банкіри нам кредити
Видають. Хай грець вам! Бо лайна
Ми наїлись від фінансових бандитів.
Що робити будете, коли
Наплює народ на цю аферу?
Під проценти вже давно взяли
Ви людську життєву атмосферу.
А ні пукнути, ні гукнути без вас…
Обростаємо , мов лишаєм, боргами.
Щоб ви луснули! Живете на показ.
Чи вважаєте невже себе богами?
Одурманений, задурений народ…
Та недовго люд в узді тримати
Вам залишилось. Іде переворот,
Просинається Земля і їй начхати
На папери-євро і метал,
На скарби, каміння-діаманти.
Найцінніше – кисень і вода,
Що дарує нам Земелька-мати.
16:46
07.11.15.
Свидетельство о публикации №115110710736