Найдорожче
Рідних маминих кіс сивина?
Краплі дощику? Човник в калюжі?
Шелест листячка? Днина ясна?
Правда, вірність, надія, кохання:
Вимір їх у валюті якій?
Раптом миру в душі не стане -
Що замінить? Монети дзвінкі?
Сонце істини золотої
Промінь кине до дна душі:
Щирий погляд дитини малої
Вартий всіх найдорожчих скарбів.
Свидетельство о публикации №115110600983