ANII MEI

           (Mold.)
          26.01.015.
Trece timpul fugar...
C-a un vant, fara mila...
Si se perde grabit,undeva in pustiu...
Nu se intoarce inapoi,lasa doar amintirea,
Ce atarna sublim intr-un vis argintiu.

Te imbie zambind,intr-o noapte senina...
Pe o clipa s-admiri ce a fost mai frumos,
Sa te vezi iar copil in ograda-nflorita...
Aromat de parfum - "Anii mei norocosi!"

Copilarie- dulce vis!
Unde-ai apus,de ce te-ai stins?...
C-a o lumina,c-a o stea...
Adu-ma iar in tara ta!

Anii mei cei mai dragi,
Gust de mere si fragi...
Melodii neuitate,cantate-n zavoi...
Unde oare-a-ti plecat?,
M-a-ti lasat intristat,fara-un pic de ragaz...
Reveniti inapoi!


Рецензии