***
За обрій спливають літа,
Вагомим стає кожен вечір...
Весна уже ніби не та
І літо сховалось за плечі.
Вже пензликом перший мазок,
Наносить ця осінь на листя,
Шипшині- червоний разок,
Калині - яскраве намисто.
Вибілює землю зима
Співає лісам колискову,
Вслухається тиша німа,
Всміхється кожному слову.
Свидетельство о публикации №115110602278