Генетика винна
Вчителя питає:
— Про генетику-науку
Майже все ми знаєм.
Запитать я дуже хочу,
Що воно за чари?
У батьків блакитні очі,
А у мене — карі!
Пашка дивиться розважно,
Й каже: — Знаєш Лідо,
Ти на очі глянь уважно
Вашого сусіда.
Примітка. Справа в тому, що у карооких
батьків, або ж, якщо один кароокий, а
другий блакитноокий, діти можуть бути,
як кароокі так і блакитноокі.
Але НІКОЛИ у блакитнооких батьків не
буде карооких дітей!
06. 11. 2015 рік
Світлина з інтернету
Свидетельство о публикации №115110611645
Эдуард Неганов 12.02.2018 16:23 Заявить о нарушении
Спасибо за отклик.
Надежда Крайнюк 12.02.2018 22:08 Заявить о нарушении