я живий

не питай
лебідко
не питай
звідкіля
у слові гіркота
то згоріли
вчора при зорі
побратими вірні
і старі

не розвіють попелу
вітри
самота
не ділится на три
і душа
шукає вороття
мов сурми
на полі бою
стяг

я живий
кохана
я живий
а на серці
ями
і рови
і плече
якого вже нема
все пече
бо дихає війна

щоби маки
в небо проросли
ти у храмі
свічку запали
там їх поле
по дорозі в рай
там для болю
непочатий край

зачекай
сльозинко
зачекай
янгол поруч
куля не ляка
мало пекла
нашим ворогам
помолися
мила-дорога

помолися
за простих солдат
за полеглих
без імен
і дат
хто зі смертю
часто
сам на сам
простягає руку
небесам

4 Листопада, 2015


Рецензии
І як не помолитися... Пречудово!!!

Елена Каминская7   08.11.2015 09:43     Заявить о нарушении
Будемо молитись, аби Бог допомагав.

Юрий Лазирко   09.11.2015 07:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.