Стабильнасць
У нас с нім стабільнасць кругом.
В калхозе “Ударнік” кагда-то
Работал прастым мужыком.
Атветственный рукавадзіцель,
Врагоў разабьёт ён ушчэнт.
Історык і дожджадарыцель,
Умее храніць каждый цэнт.
І он ні прагнёцца ніколі,
Не врот он,не пьёт, не крадзёт,
А в светлае заўтра он, з Колей,
Народ беларускій вядзёт.
І лішь тунеядзец і ныцік
Работаць ня хочэ в стране.
У нас геніальный паліцік,
Пры ім тут ня места вайне.
І хай небальшая зарплата,
З друзьямі вінца за вуглом
Я выпью за Сашу,рэбята.
У нас с нім стабільнасць кругом.
Свидетельство о публикации №115110406830
Александр Страх Могилев-На-Днепр 04.11.2015 15:57 Заявить о нарушении
З павагай
Александр Страх Могилев-На-Днепр 05.11.2015 00:12 Заявить о нарушении
Народ вядзёт." - эт точно
Александр Страх Могилев-На-Днепр 05.11.2015 09:20 Заявить о нарушении