Размова зь ветрам
Калі хочаш, пагутарым сёння аб леце.
Ці у леце маім наступіла зіма,
Або хутка дадому збірацца пара?
Калі хочаш, пагутарым сёння пра восень,
Калі мокрыя дрэвы нястомна галосяць.
Ці прамовім хоць некалькі слоў пра вясну…
Ужо позна, ты кажаш што трэба лажыцца.
Не вятрыска, павер, мне цяпер не да сну,
Мне пажыць бы…
Свидетельство о публикации №115110411611