Silver on the DarkЪ
в - то
куда
нельзя
- Мне по-х
have
silver-Beard - открывайт-yea ворота !
silver und black
in the Night
- Придумывала - ?
я теперь - Твоя !
- Нас ни поймут родители - !
- Хер с им , поселимся и - в шалаше , c , Любимый !
- Whole-being ready , My only Love
should send\pass back i you - while-introduce - - the parents - ?
they feed u
und lay
in lovely bed , with down-winter Teddy
me stay in streets alone - for
this confusion i regret
... тут вышел - оттдышаться-чуть на - воздух :
- Любовь Твоя Мне Ни Чего Ни Значит - Ты
From z Jungles
But me Seemed to Be A Human Ъ ! (
Свидетельство о публикации №115110410248