Я залишаю соц. мережи

Отримав лист,мабуть останній
Від тебе,не рахуй моїх.
"Все...закінчилося кохання"
Ти пишиш у рядках своїх.

Я згоден,вбили ми стосунки
Не став на батьківський поріг,
І віртуальні падарунки
Пробач,але я не зберіг.

Напевно ми з тобой загрались
Всі почуття зложив в "і-нет",
В мережі вічливо кохались,
Частіше бачив твій портрет,

Ніж твою посмішку насправді,
Як ми гуляли у лісах.
Любили нові квіти ,в травні,
Себе шукали в небесах.

А це всесвітнє павутиння
Прибило нас як паралІч,
Ми ТАМ знаходим зрозуміння,
Ми зоряну ТАМ бачим ніч.

Я залишаю світ цей мертвий,
Вірші я в зошити кладу.
І хай моя,лише ,це жертва.
Кохання справжнє я знайду.


Рецензии