Доктрина

Не підкоряйся владі, бо ти раб!
Нехай вона, як раб, на тебе паше.
Та й, олігархів вижени нахаб -
усі хай знають, ця країна наша.
У неньки є, свої - дочка, та син,
пов’язані навіки їхні долі
Не треба нам брехні, якісь доктрин -
а лише миру, єдності та волі!


Юрій СЛАЩОВ©03 листопада 2015 р.


Рецензии