Ю. Друнина. Не встречайтесь с первою любовью...
Амукьрай ам гьа вич авай къайдада-
КIеви бахтаварвал, я хци тIал хьиз,
Я атIай мани хьиз, вацIун а пата.
Алатна фейидахъ ялмир, герек туш-
Аквада гила ваз са жуьре, къана…
Виридалай пакди, виридалай хуш,
Амукьрай чи къене,идегиш тахьана.
Свидетельство о публикации №115110311333