Питання народження

Чому не загинув я при пологах
І не помер після народження?
Навіщо не пустили мене по дорогах
Де б я знайшов собі відчуження?

Навіщо мене тримали на колінах
І вигодовували ніжно грудьми?
Навіщо я сидів на вітамінах,
Коли чекав тільки пітьми?

Я лежав би зараз у світі
І спокійно б собі спав
Серед пророків у всесвіті
Які були серед держав.

Чому мене в землю не закопали
Як немовля який не бачив світ?
Там метушня,турботи б відступали,
Де стомлені всім шлють привіт.

Там малий і великий рівні
І завжди вільний слуга.
Там відпочивають багатослівні,
Навік пропадає вся туга.

Йов 3:11-19         03.11.15.


Рецензии