Страждання Батьк вщини

Як та лелека береже своїх малят,
Так наша мати-ненька Україна,
Страждає війнами за нас, своїх дитят
Ми в цьому винні, о Батьківщино.
Ти кожен день страждаєш через нас,
Хоч ми ці дні борімось за свободу.
Та наші думки лиш про тебе, кожен час
Ти наша земле, пробач народу.
Мала краплина на дорогу упаде,
Та це не крапля, це сльоза матусі.
Її синочок гарной мальвою зросте
Він в її серці, живе ще й досі.
Ми всі - частина нашої землі,
Та Україна - серце нашого народу.
Ми не збираємось померти у імлі,
Якщо ж падемо, то за свободу.
Я мрію вільно на пшениченьку лягти,
Та в самоті дивитись в чисті хмари.
І війни в пам’яті своїй перемогти,
Забути треба ці всі кошмари.
У цю годину порятунок нас знайде,
Нам в ці часи Господь лиш допоможе!
надія, Віра та любов до нас прийде.
Вставай, Вкраїно, ми переможем!
Якщо підняти очі й подивитись уперед,
То ми побачим вільну Батьківщину.
Коли дивитись тільки в очерет,
То не знайти нам справжню Україну.
Якщо ж словами, ти не патріот,
Хоча б у серці, ще ним залишайся.
Навідь, якщо ти український Дон Кіхот,
Борись за неї, та не здавайся!
В наших серцях частина рідної землі,
І ця земля, для нас всіх Україна.
Ми повернемося зі славой на чолі,
Прошу, повір нам, Батьківщино.


Рецензии