Геро

Солдате, ти на війні стоїш за всю країну,
Життям ти ризикуєш кожен день.
Сердечко б'ється лиш за Батьківщину,
Немає радості без горя та пісень.
До тебе полечу я пташкою на волі,
Ти волю цю відстоював життям.
За нас пішов на розтерзання долі,
Чекаєм ми двох прапорів злиття.
В той час, як біль до тебе доторкнувся,
Матуся сліз своїх не зупиня.
Прохає Бога, щоб живим ти повернувся,
Перед війною ти - лиш немовля.
Якщо немає шансів на свободу,
Надію, віру та любов не відпускай.
І не знайти нам кращого народу,
Чужинців, краще, ти не підпускай.
Не бійся смерті, ти за Україну,
Хоч москалі цього не знають.
Боротись будемо за Батьківщину,
Ти пам'ятай: " ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!"


Рецензии