Вл тку з донечкою
Вийшли з донею ми у садок,
Співали пташки й гріло сонце,
Руденький виліз на віконце.
Знайшовши зелену галявинку,
Розстелили квітчасту ряднинку.
Взяли альбом та фарби яскраві
Й намалювали малюночки вдалі.
Ось улюблена квітка - бабусі,
А чудова веселка - Настусі.
Дідусеві - кольоровий літак
Й на будиночку великому дах.
Ось і сідає вже спатоньки сонечко,
Натомилась від творчості донечка.
Йдемо ніченьку ми зустрічати
Та казкові події ввісні проживати.
(26\08\2015)
Свидетельство о публикации №115110203764