Ф. Сологуб. Люби меня..

Кан хьухь зун ачухдиз,кандай хьиз яраз,
Гевгьерар чукIуриз,сивел хъвер алаз.
Шадара умуд гуз,асан мурад гъиз,
МичI алай часпардал туьхъуьхъ  секиндиз.

Кан хьухь зун секиндиз,кандай хьиз вацраз,
Гьисс квачиз,ачухдиз,рикIе  къай аваз.
Суьгьуьрдив,сир квай  зи алемдиз экв це,
Килигин мичIериз,кьулухъ таз легьзе.

Кан хьухь зун, гьакI ади са  булахдиз хьиз,
Зигрингиз,темен гуз физвай алахьиз.   
Игис хьухь,зиди хуьухь,ахпа вун ката,
Чуьньухмир,лагь,ваз зун,дакан хьайитIа.


Рецензии