Задовбало

Нічне натхнення мов би жах,
читав Руслану: «Задовбало»*…
у політичних куражах –
лайна й ще стільки не спливало.

У Петі слово не своє,
він обіцянки не тримає.
Рошен – не мій,брехнею ллє,
грішми кишені набиває.
Брехати – це його стезя,
інакше, як же панувати?
Серед «майданців» є друззя,
та краще хай ідуть за грати.
Йому замало, все вже є -
всі олігархи педерасти.
Ото ж, нахабство додає -
народ країни обікрасти!

Брехати, Петя – тяжкий гріх,
невже батьки, хай грець, привчили!
Дитину ставлять на горіх -
вони ж, старанно, красти вчили.


Юрій СЛАЩОВ©02 листопада 2015 року

* - Я вільна людина і можу дозволити собі говорити те, що я думаю: - "У цих людей нема нічого святого, крім власних амбіцій і власного гаманця". Руслана, співачка, волонтер Майдану
http://blogs.pravda.com.ua/authors/ruslana/563659d9e4275/


Рецензии