Кра на наша!

Ми   звикли     покладати   все   на Президента,
Надії, сподівання  і   вину,
Агов,  шановні!
Часом  не   забули,
Країна  наша,
Не  його   одна!
І попри  кулі   стоячи   
На фронті,
І  попри біль,
Що  ранами   пече,
Ми не для  нього,
Там  стоїм  сьогодні,
А   перше  захищаємо  СЕБЕ!
Своїх дітей,
І   прадідів,
Майбутнє,
Хай навіть   помираючи   від  ран!
Та   мабуть  завжди   люди  такі   будуть,
Хто  здатен  вкрасти,
Хоч   і б’ють  у  груди:
- Ми ПАТРІОТИ,  КРАЙ ПОНАД  УСЕ!
РЯТУЙТЕ  ЛЮДИ , КОЇТЬСЯ СЬОГОДНІ,
ЩОСЬ   ДИВНЕ, НЕЙМОВІРНЕ  І  СТРАШНЕ!
Не   зайве   тут  згадати  «  Патріоти»  ви не    в Гаранта  крадете, в  СЕБЕ!
В  своєї України, в Перемоги,
В   своїх  сиріт,  знедолених,
Калік,
І  не  Гаранту   скажете,  а Богу,
Як я   вчинив,  як  я прожив,   як  міг?!
1.11.2015 
_______________________________________________
Вірш  має   назву  " Країна  наша" "ї" не  розпізнає сервер


Рецензии