З Шерм-ель-Шейх до
Я не знайшла ні рідних, ні знайомих,
З полегкістю - «для мене невідомі»….
Але для когось, мати чи дружина,
Чи батько щирий,
Може лагідне дитя…
Хай біль наш, наче свічка незгасима
Проводить їх у передчасний вирій,
З якого вже немає вороття…
Свидетельство о публикации №115103108370