Родны горад. Листабой
Год – дзве тысячы пятнаццаць.
Як жа хораша з табой
Лістападам захапляцца.
Ловяць восені шматкі
Вусны, позіркі, далоні!..
Глянуць скоса мінакі
Ды пакруцяць каля скроні.
І няхай! Нам не да іх.
Нам – ствараць радкі і ноты
І глядзець на ўсё і ўсіх
Скрозь лісток чырвона-жоўты.
Свидетельство о публикации №115103107532
Ольга Сафронова Таганрог 11.11.2015 19:26 Заявить о нарушении
Оксана Ярошенок 22.11.2015 22:12 Заявить о нарушении