Дитя

Дитя маленьке плакало цю ніч,
Аж не давало мені спати,
Хотів би знати я у чому річ?
А де ж його рідненька мати?

Чому дитя на руки не візьме?
Чому його не заспокоїть?
А мо’ без догляду лежить саме
І молочком його ніхто не поїть.
 
Дитя з родиною то мій сусід,
Живу я з усіма у мирі,
Та насварити цю родину слід,
Мої ж бажання добрі й щирі.

В ночі б не плакало мале дитя
Щоб краще доглядала мати,
І посвятила б все йому життя,
А я спокійно міг би спати.
31.10.15.


Рецензии