На бульварi базар

Чалапаю тихенько на бульвар,
Де зрання відкривається базар,
Торгують овочами й молоком
Селянок двоє й роблять це бігом.

Бо черга покупців тут є завжди,
Дешевшої не знайдеться їди
З домашнього городу без отрут,
Тому швидкий селянки мають збут.

Так виживають наші бідаки,
Міські й селянські бідняки,
Та влада мріє це заборонить,
Примусить всіх до маркетів ходить.

Щоб мільярдери шкуру дерли з нас,
Труїли б хімією для ковбас,
Бо щось багацько маємо старих,
Ще й пенсії збираємо для них.

При владі мільярдерам це вже жах
І бачимо поїхав у них дах,
В свої кишені грошики гребуть,
А нам про бідність краю  все товчуть.
30.10.15.


Рецензии