Лелеки перетнули небокрай...
Але ще ніжне ясноліке сонце.
Гей,вітер,на сопілочці зіграй,
Щоб листячко влетіло к нам в віконце,
Щоб відірвались ми від метушні
І озирнулись, як раніш, довкола,
Лаштуя душу відчувати дні
А також миті. Майже випадково…
Свидетельство о публикации №115103004553