А. Апухтин. Не сердись..
Шикаятар, лянет авун къвезва мецел:
Гагь алатай уьмуьрдилай аламай гел,
Гагьни гьарай, акъатнавай руьгьдай къецел.
На яб гузва, ацукьзава каф хъилерин,
На лугьузва:«ЧIалахъ хьухь» - зун, чIалахъ жезва…
Зи уьмуьрни дериндава ви вилерин,
Завай вири лянетиз жед, анжах вун ваъ.
Верхин тарцин пешер къайи юзурзава…
Абуруз бес хуш жедачни ракъинин нур,
Ада мичер чукIурна гьикI вили цавай,
Къуват галаз гудайла чим абуруз гур?
Свидетельство о публикации №115103010460