Людям, сповненим сонцем

Розрада у складних умовах,
Підтримка, консультації, поради...
Це соціальний захист-допомога,
Де всім і кожному напевне раді.

Немов янголи-охоронці,
Працівники цих служб поряд завжди.
Люди, сповнені сонцем,
Ми вдячні Вам! Нехай щастить!


Рецензии