Найкращiй iз команд

Часом у житті трапляються халепи:
Не знаєш, у що вірити, куди тепер іти...
Здається, нікому зовсім ти не треба.
Та хто ж тебе розрадить, зрозуміє, захистить?

Однак, надія є. Зовсім поруч вона.
Вирішенням соціальних проблем
Займається найкраща із команд.

Чуйні, милі, духовно красиві люди
Допоможуть у будь-якій скруті.
Ми дякуємо їм! Нехай натхнення буде!
Нехай завжди в усьому їм щастить!
 


Рецензии