День осiннiй
День осінній, сонце ясне -
Молодість завжди прекрасна.
Літа ідуть, не спішать
Та потрібно скрізь встигать
В провінції чи у столиці
Кладеш в кошика річницю,
А якщо за рубежем –
Тут вже особливий щем:
Чужі люди, інша мова,
Їм - звичайне, тобі - нове,
Щоб роки тут рахувать
Треба тяжко працювать.
Мово рідна, солов’їна
З України линь до Риму
Найбагатшим своїм змістом
Із вітанням в Вічне Місто
Від Славутича – Дніпра:
Миру, успіхів, добра
Щирим серцем, добрим словом
Галочку віншуй здоров’ям.
Їй - у чергову річницю
З роси й чистої водиці:
Щастя, успіхів, любові,
Друзів щирих і чудових.
Хай завжди і у це свято,
Буде радощів багато!
Нагадай, що в отчім краї
Її люблять й поважають.
Вчись чужому, своє знай,
Де твій корінь - пам’ятай!
29.10. 2015р., Київ
Свидетельство о публикации №115102904531
Присоединяюсь к Вашим Поздравлениям, Григорий!
Мира Вам и Вашим Родным и Близким, Гармонии, Добра и Счастья!
С Дружеским Приветом и рукопожатием, Алексей)))
Алексей Мелешин 11.12.2015 18:02 Заявить о нарушении
Григорий Божок 15.01.2016 22:08 Заявить о нарушении