А. Ахматова. Сердце к сердцу не приковано...

РикI рикIел хьи кутIуннавач,
Акъатна вач, кандатIа къе.
ЧIехи бахтар кьисметдава,
Азад тирдан, вичин рекье.

Зун я шехьдач, ийиз гьарай,
Зун паталди туш бахтар кьун.
ПIагь гумир заз, галатнавай,
Кьиникьиз пIагь гуз жеда вун.

Фена йикъар, галай гьижран,
Гуьгъуьнаваз лацу хъуьтIуьн,
Квелди я, лагь, квелди хъсан,
За хкягъай ярдилай вун?


Рецензии