А Ахматова. Это просто, это ясно...
Им гьар касдиз чизвай кар я,
Гьич канзавач ваз зун кIусни,
Ва кан жедач са чIавузни.
Агатзава бес вучиз рикI,
Заз чара тир са касдив икI,
Вучиз гьар са нянихъди
Ийизва за дуьа вахъди?
Куь паталай хкадарна
Дуст-аялни, хатур хана,
Хкадарна кани шегьер,
Хайи макан, хайи чилер,
Ава къекъвез, галаз зурзун,
Чара кьилин шегьерда зун?
Агь, гьикI шад я, хиял лув гуз,
Аквада вун эхир лугьуз!
Свидетельство о публикации №115102910026