Сяргей Ясенiн Бяроза

Белая бяроза
Пад маім акном
Прынакрыта снегам,
Быццам дываном.

На пухнатым вецці
Як карункі скрозь.
Снежныя суквецці
Дорыць ёй мароз.

І стаіць бяроза
Сярод цішыні.
І гараць сняжынкі
Ў залатым агні.

А зара, паволі
Робячы свой круг,
Сыпле срэбра ўволю
На галінак пух.


Рецензии