Республиканец

Трону
____ трону тронутронутронутронутро нутро
___________________________________нутро -
Нутро
____ нутро нутронутронутронутрону трону
__________________________________ трону -

______________Трону!
______________Нутро!!
__________Трону
_______________так
_________________ трону!!!


Рецензии