Лист до президентА

Розмова також склалася й у мене
до Вас наш поки любий президент
не слухати,  сказати хочу чемно
навіщо ви главою стали в стенд!?

На стенді і  вже майже в всіх кімнатах
портрет Ваш  для приколу що вісить?
Вам люди все довірили мій брате
а Вам я бачу ліні лиш кортить

А людям Вам то соромно казати
бояться що те слово буде гак
кому ще, як не Вам того не знати?
що зраду не штампують в паспортах

Робіть уже нарешті своє діло
країну в "шоколаді" не робіть
достатньо України без  свавілля
й  на вибори війною не гоніть

Чого писав? Та просто хочу знати,
свій голос я навіщо Вам віддав ???
не за для того, щоб душею помирати
і точно не для того щоб писав....


Рецензии