Пхи хIама

Пхи хIама да аз даьлера дехаш:
                - лаьтта машар хилар;
- наха тара вахар долаш,
                рузкъа тайна хилар;
- сайна даимма мутIахьа болаш,
                дезал дика хилар;
- юхьIаьржонах со ца кхевеш,
                цIи са цIена хилар;
- даимленгахьа се дIаверзаш,
                Iоажал сихха хилар…

27.I0.I5.


Рецензии