А. Апухтин. Ни отзыва, ни слова, ни привета

Я кьулухъ эхверин, гаф, салам амач,
Элкъвена чи ара ичIи алемдиз,
За гайи суалдиз я жаваб хьанач,
Зи рикIиз кичIевал, заланвилер гъиз.

Яраб акатайла сефилвални хъел,
Хьайибур квахьда жал гелни амачиз,
Макьамдин аваз хьиз, амачир рикIел,
Йифен мичIивиле аватай гъед хьиз?


Рецензии