Ще не вмерла...
Але їй погано,
Бо при владі олігархи,
А на тілі рани...
Ще не вмерла Україна,
Та на ній гангрена -
То корупція все тягне
Гроші-кров із вени...
Ще народ весь не розбігся,
Ще не всіх зламали,
Але хто за зміни бився-
На війну послали...
Вертайтеся, наші браття,
Поки ми не згнили,
Бо за копійки пахати
Вже не стало сили.
Вертайтеся, ми стомились...
Осінь, вітер свище,
Зневажена Україна
Стоїть в попелищі...
27.10.2015
Свидетельство о публикации №115102710675