Не сип...
Рубці й досі ниють, коли їх торкаєш.
Немов пустомолот і дзвін у відрі...
Ти душу мою тонку ображаєш.
На рани колишні мої не дави,
Минуле... Майбутнє - ілюзій картина.
Сьогодні і зараз люби і живи,
Мов радісна, щира, відверта дитина.
26.10.2015
Свидетельство о публикации №115102710209