Що головне?
потім в регіонах..."децантралізація"
люстрірують одного,потім повертають
бо як же біз нього,грабувати мають.
На місці,регіони,управляти мають
але всі прибутки,в Раду відправдяють
І від цього села і народ бідніють
а в верховній Раді,міністри жиріють.
А прості люди від цього бідніють
і від недоїдання,все більше хворіють
достатьньо немає,пенсії,зарплати
щоб купити ліки і здоровя мати.
Бідні наші діти,майбутнього немає
ціна за навчання,до неба сягає
коли ж і навчився,роботи бракує
і психіка їхня,від цього нуртує.
Що нам робити,як далі нам жити?
Революцію мабуть,треба зробити
Назначити верховним,мінімальну зарплату
І конфіскувати їхню,маленьку "хату".
Свидетельство о публикации №115102608608