Завдяки тобi

Завдяки лише тобі
Сонечко мені ще сяє,
Й про забави молоді
Пам’ять ще не забуває.
               
Як тебе би не було
Сонце б хмарах заблукало
Й в забуття б усе пішло
І мене б тоді не стало.

Тож я Бога все молю
Сонцю довше б нам світити,
В світі, я який люблю,
В щасті з милою пожити.
25.10.15.


Рецензии