Снишся знову
Які зараз на небесах.
Ну скільки ти мене намірів мучиш,
І сльози на моїх очах знову.
Я все забути зараз тебе намагаюся,
Але снишся мені яку вже ніч.
У сні тобі щасливо посміхаюся,
Жену я всі свої образи геть ..
11.10.15
Свидетельство о публикации №115102604906